Publicerad

Manchester United tappar i kampen om sista Europaplatsen i Premier League.

Det efter att ha blivit förnedrat borta mot Crystal Palace.

Londonklubben vann med förkrossande 4–0.

Redan i tolfte minuten kom 1–0 för Crystal Palace från Michael Olises fot. Och det blev starten på en mardrömskväll för Manchester United som fick se bollen leta sig in i det egna målet fyra gånger om.

Trots 2–0 inför andra halvlek så kom det aldrig någon intensiv kvitteringsjakt från Manchesterlaget som istället tappade in ytterligare två bollar på 20 minuter.

Matchen slutade 4–0, vilket innebär att United nu har två poäng upp till en Conference League-plats i tabellen och sex poäng upp till Europa League-plats med tre omgångar kvar.

– Det finns alltid anledningar, alla ser våra backlinje – vi har stora problem. När allt kommer omkring måste vi hantera det och vi skulle gjort det bättre, säger tränaren Erik ten Hag till Sky Sports.

Förlusten var Uniteds 13:e i årets Premier League. Det är flest förluster för United under en säsong i PL.

För Crystal Palace var poängen av akademisk betydelse då laget redan är klart för Premier League nästa säsong och inte har chans till att nå Europaplatserna.

Victor Nilsson Lindelöf är skadad och spelade därmed inte.